IT Konsultimet / Këshillat

Biseda personale është fillimi i një bashkëpunimi të mirë. Është e rëndësishme të njihemi me njëri -tjetrin në mënyrë që të marrim një pasqyrë të parë në kompaninë tuaj dhe t’ju japë një përshtypje të parë për ne.

Pas bisedës së parë, ne bëjmë një përmbledhje të mjedisit tuaj aktual të sistemit IT, të cilin e regjistrojmë në dokumentacion. Bazuar në këtë, atëherë do të merrni ofertën e duhur nga ne, të përshtatur posaçërisht për kompaninë tuaj.

Kontaktet tona ju ofrojnë zgjidhje dhe teknologji në një mënyrë kompetente dhe të kuptueshme. Ne do të ishim të lumtur t’ju udhëzonim në IT të qëndrueshme ndaj së ardhmes me konceptin e duhur.

Thjesht kontaktoni me ne dhe caktoni një diskutim jo detyrues.

  • Intervista e parë: Merrni një përshtypje dhe njihuni me njëri -tjetrin.
  • Inventari: Merrni një pasqyrë dhe dini se me çfarë po merreni.
  • Dokumentacioni: Regjistroni atë që është bërë deri më tani dhe dokumentojeni qartë.
  • Oferta / rekomandimi: Ofroni dhe paraqitni zgjidhje dhe koncepte.
  • Zbatimi: Zbatoni mjedisin e sistemit të TI-së në një mënyrë të qëndrueshme për të ardhmen.
  • Mirëmbajtja: Mirëmbani sistemet dhe instaloni përditësime në baza të rregullta.