Profili i Kompanisë

Smart ITS është kompani internacionale me qendrat dhe Partneret (në Gjermani, Zvicerr, Austri, Shqiperi, Kosov, Maqedonia e Veriut dhe Mal të zi) në zgjidhje dhe shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të telekomunikimit (IT).  Smart ITS GmbH

Portofoli ynë i shërbimeve përfshinë:

IT Infrastruktura

IT Siguria

IT Konsultimet

Zhvillimi i Softuerëve dhe Ueb

Mbështetja e IT-së

Me certifikimet dhe pervojen e punes profesionale, ne me inxhinieret, specialistet dhe zhvilluesit tan ndihmojm investitoret, bizneset dhe kompanit te ndryshme ne dixhitalizimin dhe krijimin e bizneseve te reja ne IT.

Duke zhvilluar dhe dizajnuar infrastruktura moderne dhe të adaptueshme për klientët tanë, ne ju ndihmojmë atyre që ti drejtojnë dhe ta rrisin biznesin e tyre.

Misioni

Misioni ynë është ti ndihmojm klientët, Investitoret dhe Bizneset ne dixhitalizimin dhe standardizimin e IT sipas normave për tregun botëror.

“Sigoroje te ardhmen me ne”

Vizioni

Vizioni ynë është që të bëhemi kompani udhëheqëse dhe lidhese për bizneset në botë duke ofruar sherbime dhe siguri dhe teknologjin aktuale në IT.